PASA SNACK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 927 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pasa Snack. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 20:51 Na bijna 3h nog steeds niet het juiste eten gekregen. Ik kan maar 90min aanduiden. Maar onze verkeerde bestelling kwam pas na 2h. Ze beloofde binnen 5min een nieuwe bestelling te brengen, maar heb nog steeds niks gezien.
3 feb 2024 om 23:20 Alles was perfect in orde!
27 jan 2024 om 18:34 Was lekker maar andaluse saus was witte saus. Maar de smaak was goed.
21 dec 2023 om 23:05 Heel lekker & was nog warm. Mocht wat meer eten zijn
6 dec 2023 om 20:36 het duurde langer dan geddacht. hierdoor kon ik de bestelling niet aannemen. Heb de zaak 5 keer gebeld maar nooit werd er opgenomen. Jammer!
3 dec 2023 om 20:42 Ik heb hem al een keer besteld. deze keer zat er helemaal geen saus in de ene en nauwelijks in de andere.
7 nov 2023 om 11:19 Is niet meer de kwaliteit zoals het was. Prijsverhoging en minder gevuld.. Alsook slecht vlees(?). We hebben 2 dürüms en 1 döner kebab besteld (rundsvlees) & we hebben alle drie nu last van onze buik/darmen.
2 nov 2023 om 5:12 we hadden de bestelling later gepland, maar de bestelling was nog 15 min te laat eten was wel lekker