PASA KEBAB

PASA KEBAB Doner kebap & pizzeria!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 712 beoordelingen
14 mei 2021 om 20:54 Was lekker en goede service
6 mei 2021 om 11:02 Bij de pizza zit er laatste tijd geen pikante olie bij gevoegd
2 mei 2021 om 4:33 Heel erg lekker en levering was perfect in orde. Gevraagd om de bestelling op een veilige plek achter te laten omdat ik niet thuis was en dit was zo gebeurd, heel erg bedankt! Ik bestel er zeker nog eens!
1 mei 2021 om 19:08 Heerlijke pizza’s
29 apr 2021 om 18:38 My order delayed.
21 mrt 2021 om 7:14 18u besteld 21u geleverd. Niet te bereiken om te vragen hoe lang het nog ging duren
20 mrt 2021 om 20:13 E-mail voor beoordeling gekregen, eten nog steeds niet. 5x gebeld altijd afgewezen. Ja we zijn er mee bezig. 2,5u later nog steeds op eten aan het wachten dat we al betaald hebben...
14 mrt 2021 om 19:16 Rijst zeeeeeer slecht bij de schotel !!!!!! Veel te laat geleverd. Mayonaise slecht en de kip is ook niet denderend.
11 mrt 2021 om 18:47 Zeer lekkere kebab en pizza! Fijne looksaus en ook de feta was beter dan elders. Jammer genoeg was het eten echt aan de koude kant. Maar het was zo lekker dat we alles toch hebben opgegeten en dat had ik nooit eerder gedaan!
5 mrt 2021 om 23:56 duurde veel te lang
21 feb 2021 om 11:49 Hij stond twee maal aan een verkeerde adres , eten was koud toen hij uiteindelijk hier was na 10 min